Все, сдаюсь сдаюсь. Слишком стар я для всего, єтого переоценил свои силы. Оставляю поле боя троллинга за вами. Зарекаюсь вступать в разговор. Правда похоже на обещание алкоголика больше не пить, но я в очередной раз постараюсь.
К сожалению, администрация так и не дала мне возможности вас честно заигнорить...
https://lenta.ru/news/2016/05/25/velcebyanaglo/
Аваков сообщил о вооруженном нападении на жену Турчинова
странные какие, дебальцево же.. путен.. а они едут в киев, мстить.. как так-то..«Несколько часов назад на жену Турчинова было совершено вооруженное нападение... Злоумышленник напал на Анну Турчинову прямо в институте, где она работает. Напал с ножом, кричал: "вы у меня, с.., ответите"», — написал министр. По его словам, нападавшим, которого оперативно задержала и обезвредила Нацполиция, оказался житель неподконтрольной Киеву территории Донецкой области, специально приехавший для нападения на семью Турчинова.
видимо администрации на** на твои страдания.. или может они хотят срач на форуме, так же активнее.. что с них либерастов возьмешь..
о... фейкометы пробрались на радио свобода.. что же это делается..
Делегація підкомітету ООН з запобігання тортур звинувачує Україну у ненаданні повного доступу
переводить не буду.. только если название: Делегация подкомитета ООН по предотвращению пыток обвиняет Украину в не предоставлении полного доступаУ підкомітеті ООН з запобігання тортур (ПЗТ) заявляють про переривання свого візиту до України після того, як їхній делегації відмовили у доступі до кількох місць позбавлення волі, де, як підозрюють, СБУ порушує права затриманих.
«Ця відмова є порушенням зобов’язань України як держави-учасниці Факультативного протоколу до Конвенції проти катувань. Ми не змогли відвідати деякі місця, щодо яких ми чули численні і серйозні звинувачення про затримання людей і про те, що тут, можливо, мали місце тортури чи жорстоке поводження», – мовиться у заяві голови підкомітету ООН з питань попередження тортур, керівника делегації Малкольма Еванса.
Візит делегації розпочався в Україну 19 травня і мав закінчитися 26 травня, але, як зазначили у підкомітеті ООН з запобігання тортур, його вирішили закінчити раніше через неможливіть повного виконання мандату.
«Експерти ПЗТ очікують, що Україна виконуватиме свої міжнародні зобов’язання згідно з Факультативним протоколом, який вона ратифікувала у 2006 році. Ми також сподіваємося, що уряд України буде вступати у конструктивний діалог з нами, щоб дати делегації можливість відновити свій візит у найближчому майбутньому і працювати разом для створення гарантій проти загроз застосування тортур і жорстокого поводження у місцях позбавлення волі», – зазначив Малкольм Еванс.
Експерти ООН мали оцінити умови утримання ув’язнених та гарантії їх захисту від жорстокого поводження, а також, наскільки Україна прислухалася до рекомендацій, які їм були запропоновані у 2011 році.
Українська сторона наразі не коментувала цю заяву підкомітету ООН з запобігання тортур. Радіо Свобода намагається отримати відповідний коментар.
Да, фото героицкой женщины как-то удивило формами голодавшей. Это сколько же килограммов было до голодовок? Не хочется уподобляться всяким, мечущим в нее плохое, но какая упитанная тетя... О, ща я вам расскажу давешнее. Сижу в банке, через рядок сидит парочка иностранцев. Прислушалась - говорят по-русски. Подошла очередь, и мы одновременно пошли к окошкам операционисток, встали рядышком. Я всегда стараюсь приветствовать наших и исключительно дружелюбно обратилась: "ребята, вы же русские"? ОМГ, к такой реакции я была не готова... Эта парочка уперла руки в боки, и гордо, на весь зал: Мы - НЕ РУССКИЕ! Я ответила, что по-русски обычно разговаривают русские люди, пожала плечами и заткнулась. Про себя подумала "фрэш". Те, кто давно живут в Китае, не отравлены пропагандой, и не кидаются в ответ на слово "здравствуйте".