Vik9
Можливо... Але, мод разрахований на просту версію гри та на те, що змінюється лише тільки цивілізація, а не фічі гри...
Через гитару можно много фишек в музыке узнать... Ну если попсу конешно не играть... (Гы рифма)
Раз-два с рифмой я дружу
Глобальный мод Civilization IV: Warlords: Средневековье
Глобальный мод Civilization IV: Современный мир (Все части)
Мод Civilization V: Цивилизация Украина
Через гитару можно много фишек в музыке узнать... Ну если попсу конешно не играть... (Гы рифма)
Раз-два с рифмой я дружу
BogdanBLv
Поки ні... У оновленій версії скоріше за все юніта ще не буде.... Я просто хочу зробити сценарії на основі МаксаРіги, про Другу Світову Війну, додати туди Україну... Там буде дуже важкий сценарій, але цікавий саме за Україну...
Раз-два с рифмой я дружу
Прошу прощения за оффтопик, но я надеюсь, что киевлянам это будет интересно![]()
PashaBil
Выбирайте из списка "случайный выбор", если вы активируете сценарий к этой карте и точно будете играть за Украину!=))) Я не знаю, что это за баг в игре, но он есть на этой карте....
Раз-два с рифмой я дружу
Я думаю зараз буде краще конвертувати з четвертої. Є в моді незначні проблеми із цивілопедією. Не весь текст відображається, що ти вставив, бо до кожного тексту потрібний окремий заголовок. Я думаю, що краще Січ замінити на якийсь танк, щоб цікавіше було на пізніших етапах гри. Але якщо Січ не замінити, то прибрати витрати на неї, оскільки на звичайні стіни гроші на утримання не витрачаються. Козаку потрібно зменшити вартість і покращити силу, щоб він більше відрізнявся від кавалериста. Також я вважаю, що кращим буде якщо козак не буде на коні.
P. S. Я зробив переклад моду на українську. Надіюся автор не проти. Якщо хтось хоче, то можу викласти.
P. P. S. Коли намічається наступний реліз мода?