+ Ответить в теме
Страница 22 из 28 ПерваяПервая ... 12212223 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 421 по 440 из 543

Тема: Украина для Civilization V (Civ5)

Гарна новина. Чекаєм з нетерпінням. Було б добре добавити в мод кілька інших гарних наробок, якщо це можливо звичайно. Наприклад, був би вдячний за транспортні кораблі та аеропорти, мені особисто бракує їх в грі.
    продвинь это сообщение в соцсеть:  

лол

Цитата Сообщение от 10tacle Посмотреть сообщение
    лол
    інформативно... і до чого це тут?

PSYX, можливо зробити, щоб розвідник апгрейдився в дисантника?

Vik9
    Можливо... Але, мод разрахований на просту версію гри та на те, що змінюється лише тільки цивілізація, а не фічі гри...
    Через гитару можно много фишек в музыке узнать... Ну если попсу конешно не играть... (Гы рифма)
    Раз-два с рифмой я дружу

Глобальный мод Civilization IV: Warlords: Средневековье

Глобальный мод Civilization IV: Современный мир (Все части)

Мод Civilization V: Цивилизация Украина

Шкода, військові підвищення розвідника, знадобились би десантнику.

Зробив нову мапу для України у меню вибора цив

За основу взята мапа з англ. вікіпедії, де взяті землі заселені етнічними українцями і кордони УНР + ЗУНР...
    Через гитару можно много фишек в музыке узнать... Ну если попсу конешно не играть... (Гы рифма)
    Раз-два с рифмой я дружу

Цитата Сообщение от PSYX Посмотреть сообщение
    Зробив нову мапу для України у меню вибора цив
    Посилання на першій сторінці оновлено? Скачати і перевстановити?

Vik9
    Можливо... Але, мод разрахований на просту версію гри та на те, що змінюється лише тільки цивілізація, а не фічі гри...
    З останнім оновленням розвідники єдині, які не апгрейдяться, і великої фічі не додадуть, а лише цікавості.

BogdanBLv
    Поки ні... У оновленій версії скоріше за все юніта ще не буде.... Я просто хочу зробити сценарії на основі МаксаРіги, про Другу Світову Війну, додати туди Україну... Там буде дуже важкий сценарій, але цікавий саме за Україну...
    Раз-два с рифмой я дружу

Помогите плиз. На первой странице указано куда установить мод. У меня Win7 но сколько я не рылся я не нашел папку My Games. Может знает кто, где ее искать. Все перерыл. Куда-то же сейвы пишутся?сценарии

Цитата Сообщение от mutant Посмотреть сообщение
    Помогите плиз. На первой странице указано куда установить мод. У меня Win7 но сколько я не рылся я не нашел папку My Games. Может знает кто, где ее искать. Все перерыл. Куда-то же сейвы пишутся?сценарии
    С/пользователь/мои док/My Games/

d:\MyDoc\My Games\Sid Meier's Civilization 5\ в мене пишуться так, перемістив папку Документів, тому що в шляху була кирилиця, а по замовчуванню має бути так як вказав Vik9

Все нашел в папке Администратор. Спасибо
    Последний раз редактировалось mutant; 29.12.2010 в 20:44.

Прошу прощения за оффтопик, но я надеюсь, что киевлянам это будет интересно
    Есть Игроки, есть мододелы и есть оказывается люююди, которые проста говорят о циве!
    © Blacksun

Закон подлости интернета:чем ближе по духу находишь людей,тем дальше они живут!

У меня такая беда: Если выбираю вашу карту (Henry's europe + Uktaine) нажимаю выполнить сценарий и Украину выбрать не получается в списке ее нет а advanced setup не включается.
    Вообщем модом доволен, но получается в Украине Украиной поиграть пока не выходит.

PashaBil
    Выбирайте из списка "случайный выбор", если вы активируете сценарий к этой карте и точно будете играть за Украину!=))) Я не знаю, что это за баг в игре, но он есть на этой карте....
    Раз-два с рифмой я дружу

PSYX
    Большое спасибо))

BogdanBLv
    Робота продовжується....

Наразі питання конвертації юніта у гру з версії ЦИВ4 або створення нової 3Д моделі....
    Я думаю зараз буде краще конвертувати з четвертої. Є в моді незначні проблеми із цивілопедією. Не весь текст відображається, що ти вставив, бо до кожного тексту потрібний окремий заголовок. Я думаю, що краще Січ замінити на якийсь танк, щоб цікавіше було на пізніших етапах гри. Але якщо Січ не замінити, то прибрати витрати на неї, оскільки на звичайні стіни гроші на утримання не витрачаються. Козаку потрібно зменшити вартість і покращити силу, щоб він більше відрізнявся від кавалериста. Також я вважаю, що кращим буде якщо козак не буде на коні.
    P. S. Я зробив переклад моду на українську. Надіюся автор не проти. Якщо хтось хоче, то можу викласти.
    P. P. S. Коли намічається наступний реліз мода?

Також можна конвертувати свиней в 5-ту цивілізацію і нехай Україна отримує від них додатковий бонус.

+ Ответить в теме
Страница 22 из 28 ПерваяПервая ... 12212223 ... ПоследняяПоследняя

Ваши права