Чего закопать?
<div class='quotetop'>Цитата</div>Стань в чергу. "По...дьок". І все одно не дай тобі бог пережити бодай краплину того жаху який трапляється через таке ставлення, яке ти озвучив. В 33-му році у моєї бабусі від голоду на очах у батьків померло 12 молодших братів. Матір повинна була вибирати кого із дітей зварити, щоб вижила решта. І коли за моїм прадідом прийшов покидьок, що ховав людей, як скотину у спільній ямі, той йому прошепотів мовляв "Я ще живий", а у відповідь "Так шо я буду ждать поки ти вмреш?". "Закопалі" п’ять мільйонів. Не рахуючи ненароджених.Украину, в нынешнем ее виде.[/b]
Ця земля зустріла не літаками чи кораблями, а грудьми найбільше лихо минулого століття. І 15 років тому знищіла третій у світі арсенал ядерної зброї. Як би так зробили ще декілька країн, то ввечері кожного дня можна було б упевнено сказати, що на ранок планета земля ще існуватиме. Про ставлення до інших країн та народів не говорю. Авже ж тут має бути повага і доброзичливість.
В цей час коли друкую, на Груію та Осетію падають бомби. Чи не має серед них російських? Для мене особисто велике питання.